25 may 2017-ci il tarixində Fizika fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşkilatçılığı ilə Fizika Bugün adlı elmi seminar keçirilib

25/05/2017

25 may 2017-ci il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Fizika fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşkilatçılığı ilə "Fizika Bugün" adlı elmi seminar keçirilib. Seminarı Tələbə Elmi Cəmiyyətin sədri dosent Arif Orucov açıq elan edib və belə seminarların tələbələrin elmi dünya görüşünün inkişafındakı əhəmiyyətini qeyd edib. Sonra üçüncü kurs tələbəsi Cənnət Səmədov və Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin birinci kurs tələbəsi Məmmədli Əli "Süni intellektin təkamülü", birinci kurs tələbəsi Piriyeva Dilarə "Fizikanın xəritəsi" və birinci kurs tələbəsi Rüstəmli Çiçək "Dünyanın fiziki mənzərəsi" mövzularında məruzələr ediblər. Tədbirdə Fizika fakültəsinin dekan müavini Məhərrəmov Məhəmməd, fakültənin müəllim və tələbələri iştirak etmişdir.
Seminar tədbir iştirakçılarının marağına səbəb olub.