I kurs tələbələri ilə görüş
13/09/2013

13.09.2013-cü il tarixində Bakı Dövlət Universitetinin akt zalında Fizika fakültəsinin dekanı prof. M.Ə.Ramazanovun I kurs tələbələri ilə görüşü olmuşdur.

A.Q.Həsənovun “Nanosistemlərin riyazi modelləşdirilməsi və kompüter hesablanması” kitabı çap olunmuşdur
10/09/2013

"Nanomaterialların kimyəvi fizikası" kafedrasının əməkdaşı A.Q.Həsənovun “Nanosistemlərin riyazi modelləşdirilməsi və kompüter hesablanması”   kitabı  "Ləman nəşriyyat poliqrafiya" tərəfindən çap olunmuşdur.

İsveçrə alimləri Nano Araşdırmalar Laboratoriyasında olmuşlar
15/07/2013

SCOPES Layihə çərçivəsində Fizika fakultəsinin dekanı prof. Məhəmmədəli Ramazanov və aparıcı elmi işçi dos. İsmət Əhmədov Lozannada elmi səfərdədir. 15 iyul 2013-cü il tarixində Lozanna Politexnik Federal İnstitutunun Fundamental Elmər fakültəsinin Kondensə Olunmuş Maddələr Fizikası İnstitunutunun Nanoquruluşlar və Yeni Elektron Materialları şöbəsinin müdiri prof. Lazslo Forro və həmin şöbənin baş elmi işçisi prof. Andrzej Sienkieviç Bakı Dövlət Universitetində Nano araşdırmalar mərkəzində səfərdə olmuşlar.

İlin Dekanı
09/07/2013

Fakültə dekanı prof.M.Ə.Ramazanov 2012/2013-cü tədris ilinin nətcələrinə görə BDU üzrə İlin Dekanı fəxri adı ilə təltif olunmuşdur. Bu münasibət ilə fakültənin kollektivi onu təbrik edir və tədris - elmi yaradıcılığında müvəffəqiyyətlər arzulayır.

Növbəti elmi seminar keçirilmişdir
02/07/2013

Fizika fakültəsinin növbəti elmi seminarı 2 iyul saat 1030 -da auditoriya 437-də keçirilmişdir.

26/06/2013

Fizika fakültəsinin növbəti elmi seminarı 2 iyul saat 10 30 -da auditoriya 437-də keçiriləcəkdir.

Elmi seminarda Hüseynov Əli məruzə etmişdir
22/06/2013

Fizika fakültəsinin növbəti elmi seminarı 22 iyun saat 1030 -da auditoriya 437-də keçirilmişdir.

19/06/2013

Fizika fakültəsinin növbəti elmi seminarı 22 iyun saat 1030 -da auditoriya 437-də keçiriləcəkdir.

Naoya Kobayasinin Nanotexnologiyaya giriş adlı kitabı Müəllim nəşriyyatı tərəfindən çap olunmuşdur.
11/06/2013

Naoya Kobayasinin Nanotexnologiyaya giriş adlı kitabı "Nanomaterialların kimyəvi fizikası" kafedrasının əməkdaşları prof.M.Ə.Ramazanov, dos.L.İ.Vəliyeva tərəfindən azərbaycan dilinə tərcumə edilərək  "Müəllim" nəşriyyatı tərəfindən çap olunmuşdur.

Fizika fakültəsinin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir
01/06/2013

Fizika fakültəsinin növbəti elmi seminarı 01 iyun saat 10-30 -da auditoriya 437-də keçirilmişdir.

A.Kazımzadə, V.Salmanov, M.Cəfərov, A.Hüseynov, R.Mamedovun. Yarımkeçiricilər fizikasından praktikum adlı kitabı Müəllim nəşriyyatı tərəfindən çap olunmuşdur.
31/05/2013

A.Kazımzadə, V.Salmanov, M.Cəfərov, A.Hüseynov, R.Mamedovun. Yarımkeçiricilər fizikasından praktikum adlı kitabı "Müəllim" nəşriyyatı tərəfindən çap olunmuşdur.

F.H.Paşayev, A.Q.Həsənovun Atom və molekul fizikasında riyazi metodlar adlı kitabı çapdan çıxmışdır
29/05/2013

"Nanomaterialların kimyəvi fizikası" kafedrasının əməkdaşları F.H.Paşayev, A.Q.Həsənovun "Atom və molekul fizikasında riyazi metodlar" adlı Ali məktəblər üçün dərs vəsaiti "Müəllim" nəşriyyatı tərəfindən çap olunmuşdur.

27/05/2013

Fizika fakültəsinin növbəti elmi seminarı 01 iyun saat 1030 -da auditoriya 437-də keçiriləcəkdir.

Dekanlıq

Fakültəinin bir qrup professor-müəllim heyəti və tələbələri AMEA-nın N.Tusi adına Şamaxı Astorfizika Rəsədxanasında olmuşlar
25/05/2013

25 may 2013-cü il tarixinde Fizika fakültəsinin bir qrup professor-müəllim heyəti və tələbələri fakültənin dekanı prof.M.Ə.Ramazanovun iştirakı ilə AMEA-nın N.Tusi adına Şamaxı Astorfizika Rəsədxanasında olmuşlar.

24/05/2013

Fizika fakültəsində Azərbaycan xalqının Ümummilli Lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illiyinə həsr olunmuş Magistrantların və Gənc Tədqiqatçıların “Fizika və Astronomiya Problemləri” VIII Respublika Elmi Konfransı keçirilmişdir.

Professor Məhəmmədəli Ramazanov Yaponiyada elmi səfərdə olub
17/05/2013

Fizika fakültəsinin dekanı prof. Məhəmmədəli Ramazanov, Nano araşdırmalar mərkəzinin böyük elmi işçisi f.r.e.n. Ağamalıyev Zöhrab Ədalət oğlu və Radiyasiya və onun ətraf mühitə təsiri ETL-in baş laborantı, doktorant Əliyevə Sevinc Qərib qızı Yaponiyanın Tokyo Boyko şirkətinin rəsmi dəvəti ilə Yaponiyada elmi səfərdə olmuşlar.

Fakültə gül bayramında aktiv iştirak etmişdir
10/05/2013

Umümi milli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illiyinə həsr olunmuş gül bayramında fakültənin müəllim-tələbə heyyəti aktiv iştirak etmişdir

professor Eldar Məsimov Avropa Elm və Sənaye Palatası tərəfindən Keyfiyyət diplomuna və Avropa qızıl medalına layiq görülüb
01/05/2013

Fizika fakültəsinin professoru Eldar Məsimov Avropa Elm və Sənaye Palatası (AESP) tərəfindən Keyfiyyət diplomuna və Avropa qızıl medalına layiq görülüb.

İməcilikdə fizika fakültəsi aktiv iştirak etmişdir
29/04/2013

28 aprel tarixində Bakı Dövlət Universitetinin Quba rayonundakı tədris-istirahət mərkəzində  Ümumi milli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 90-illiyinə həsr olunmuş iməcilik keçirilmişdir.

Fizika fakültəsinin növbəti elmi seminarı olmuşdur
27/04/2013

Fizika fakültəsinin növbəti elmi seminarı 27 aprel saat 1030 -da auditoriya 437-də olmuşdur.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |